Klachtenregeling

Heeft u een klacht? Bespreek uw onvrede met uw huisarts Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen. Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van DOKh. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 072-5279100 Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u in de folder vinden in de wachtkamer en op www.dokh.nl.

Sluitingsdagen/vakanties:

Vakantie 2018
zomervakantie : 12-08- 2018 tot 02-09-2018 Kerstvakantie : 30-12-2018 tot 06-01-2019 Nationale feestdagen zijn wij ook gesloten. Kijk voor informatie over de waarneemregeling op www.huisartszaandam.nl

Praktijk Info

Huisartsenpraktijk Zaandam Oost is gevestigd aan de Heijermansstraat 143-A, 1502 DJ te Zaandam. De praktijk is op loopafstand van het Zaans Medisch Centrum.

Bent u op zoek naar een huisarts en woont u in de regio 1501, 1502, 1503, 1504, 1505, 1506, 1508 of 1509, wij zijn op het moment geopend voor nieuwe patienten.

Er zijn vier huisartsen, twee praktijkondersteuners en vijf assistentes werkzaam. Tevens begeleiden wij regelmatig doktersassistentes in opleiding bij het opdoen van praktijkervaring.

Bijzonderheden van deze praktijk:
1- Makkelijk bereikbaar en altijd parkeermogelijkheid.

2- Dicht bij alle ziekenhuisvoorzieningen: laboratorium, radiologie, eerste hulp, hartfilmpje (ECG) etc.

3- Longfunctieonderzoek wordt in de praktijk gedaan en door een longarts beoordeeld.

4- Speciaal diabetesspreekuur en COPD-spreekuur, CVRM-spreekuur door de praktijkondersteuner.

5- POH GGZ in de praktijk werkzaam voor dagelijkse problematiek en lichte geestelijke klachten.

6- Een psychiater en een psychiatrisch verpleegkundige hebben op woensdag spreekuur in de praktijk voor de psychische klachten van onze praktijkpatienten.

7- Een dietiste houdt spreekuur op vrijdagmiddag voor onze praktijkpatienten.

Via het submenu kunt u alle relevante informatie over de praktijk terugvinden.