Klachtenregeling

Heeft u een klacht? Bespreek uw onvrede met uw huisarts Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen. Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van DOKh. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 072-5279100 Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u in de folder vinden in de wachtkamer en op www.dokh.nl.

Sluitingsdagen/vakanties:

Vakantie 2018
zomervakantie : 12-08- 2018 tot 02-09-2018 Kerstvakantie : 30-12-2018 tot 06-01-2019 Nationale feestdagen zijn wij ook gesloten. Kijk voor informatie over de waarneemregeling op www.huisartszaandam.nl

Links

Via deze links kunt u naar een zorgverlener zoeken:

 

De zorgarrangementen zoeken:

http://www.zilverenkruis.nl/zorgplus/Pages/default.aspx.

Samen met artsen en ziekenhuizen heeft Achmea gekeken hoe de toegang tot veelvoorkomende behandelingen verbeterd kan worden en om nieuwe, betere behandelmethodes toe te passen. Die samenwerking heeft een pakket verbeteringen opgeleverd, waar u en uw meeverzekerde gezinsleden écht iets aan hebben, zoals onder meer hulp bij somberheid, kanker en diabetes.

 

 Somberheid

De Online zelfhulpcursus ‘Kleur je Leven’ kan u helpen om van uw sombere gevoelens af te komen, voordat u depressie klachten heeft ontwikkeld.

 

Kanker

Stichting Care for cancer biedt individuele ondersteuning bij u thuis. De care consultants van Care for cancer zijn ervaren kankerverpleegkundigen.

 

Leefstijlcoach

In veel gevallen kan diabetes voorkomen worden door een gezondere leefstijl. Daarom biedt Achmea u een persoonlijke coach die u helpt bij een gezondere manier van leven.

 

Reizigersadvisering

Het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) geeft de landelijke richtlijnen uit voor vaccinaties en preventie van malaria bij reizigers.

Op deze site vindt u algemene informatie die bedoeld is voor reizigers.

http://www.lcr.nl/